Masca cosmetica pe baza de Zeolit
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Masca cosmetica pe baza de Zeolit

Pielea reprezinta un organ important din organism, deoarece constituie invelisul corpului, avand o reala importanta fiziologica.

 Din cauza prafului de pe strada, pe pielea noastra se aseaza un complex toxic format din metale grele si compusi chimici. Aerului, e plin de factori de poluare ca: gaze industriale, gaze de esapament, hidrocarburi pe baza de plumb si mercur. Acesti factori, practic, ne intoxica pielea. De obicei, femeile au o piele mai sensibila decat a barbatilor, de aceea trebuie sa acorde o atentie mai mare pentru ingrijirea tenului.

Pielea trebuie curatata de impuritati zi de zi, trebuie mentinuta intr-o stare perfecta de sanatate si ferita de factorii nocivi care polueaza aerul. Dupa administrarea zeolitului se remarca o imbunatatire si o restabilire a imunitatii pielii. In acelasi timp, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire, crescand puterea de absorbtie  a oxigenului. Toate aceste calitati ale Zeolitului, ajuta la cresterea energiei celulare si reda starea de sanatate a pielii.

 

Deosebirea dintre mastile cosmetice din comert si cele pe baza de zeolit consta in faptul ca ionii toxici sunt absorbiti de zeolit si apoi eliminati odata cu masca, oferind consumatorilor un sentiment de buna stare si relaxare. Zeolit Masca Cosmetica este administrat cu succes in salonele de infrumusetare.

In general, pielea sufera de un deficit de minerale: calciu, magneziu, potasiu, sodiu. Dupa administrarea pulberei, acest lucru nu va mai fi o problema, deoarece zeolitul ajuta la restabilirea in limite normale a ph-ului alcalin.

 

Masca Cosmetica pe baza de Zeolit, este benefica pentru persoanele care au probleme cu tenul, deoarece protejeaza pielea de atacurile constante a radicalilor liber si ofera elasticitate pielii.

 

Calitatea produsului este redata prin absorbtia, depozitarea si neutralizarea toxinelor. Zeolitul intareste si catifeleaza pielea prin minerale active.

 

Mineralele sunt indispensabile pentru corectarea pH-ului, astel incat sistemul imunitar la nivelul pielii poate functiona in limite normale.

Zeolitul este eficient pentru cresterea nivelului energetic si a cantitatii de oxigen inhalat. Reprezinta un produs de top pentru pielea iritata si sensibila. Se administreaza persoanelor care au un ten normal sau gras, insa la tenul slab, asfixic, masca de zeolit poate provoca iritatii usoare. 

Dupa aplicarea mastii cosmetice pe baza de zeolit, se recomanda administrarea unei creme hidratante, pentru a hrani tenul dupa detoxifierea lui.


Acest articol a fost citit de 1835 ori !

Vezi toate stirile din categoria Informatii zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Masca cosmetica pe baza de Zeolit   Masca cosmetica pe baza de Zeolit   Masca cosmetica pe baza de Zeolit