Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Aflam ce este zeolitul

Cei mai multi oameni au auzit vorbindu-se de zeolit, dar doresc sa stie raspunsul exact la intrebarea: ce este zeolitul. Majoritatea oamenilor stiu doar ca zeolitul ca un filtru benefic pentru piscina lor sau ca  absoarbe mirosurile sau ca este un eficient absorbant.

Deci, exact ceea ce este acest zeolit?

Daca consultam definitia standard a zeolitului, aflam ca este clasificat drept un aluminosilicat poros, cristalin, dar ce a evoluat intr-un mineral mult mai versatil in momentul in care unele descoperiri recente au demonstrat ca este ceva mai mult decat o structura formata din structuri de aluminiu si oxid de siliciu, fapt care a schimbat modul de intelegere a acestui puternic si potential schimbator de viata mineral. Structura cristalina a unei custi de zeolit este formata din pori structurati ca un fagure de miere, iata ceea ce face ca acest mineral sa fie o descoperire asa de importanta. 

In mod clasic aluminiul si siliciul, sau atomii de metal erau materialele cristaline numite zeoliti si au un anion de oxigen si un cation de metal la centru si patru coama de acoperis, pentru a forma un tetraedru. Facand din particule minerale zeolit un absorbant foarte puternic si un absorbant a oricaror substante incarcate pozitiv, inclusiv toxinele din corpul uman. Canale de metale tetraedrice sau t-atomi se formeaza ca matrici regulate stivuite  in niste frumoase tetraedre.

Pori de zeolit sau canale ( in mod normal au o structura tip fagure) sunt foarte mici, adesea mentionati ca site moleculare cand sunt privite la microscop. Forma si dimensiunea acestor canale sunt cele care fac ca proprietatea lor sa fie foarte speciala, cu efecte extraordinare asupra materialelor in procesele de absorbtie. Zeolitul nu se opreste aici, fiind de un real  separare a acestor materiale intr-un mod sigur si eficient atat din natura cat si din organism. Structura mineralului de zeolit ii confera abilitatea unica de a separa ceea ce o posibilitate de detoxifiere si curatare pozitiva.

Deoarece zeolitul ajuta organismul sa scape de toate toxinele si metalele, aceasta poate fi, de asemenea, o modalitate eficienta de a reduce riscul de producere a cancerului. Expertii cred ca multe forme de cancer sunt cauzate de toxinele din organism. Deoarece Zeolitul elimina toxinele din organism, are ca rezultat diminuarea riscului de declansare a cancerului.

Odata cu administrarea Zeolitului, organismul isi va echilibra nivelul pH-ului. Reducerea aciditatii din corp va ajuta la vindecarea altor boli, cum ar fi reflux de acid.

Deoarece este un mineral detoxifiant  care se gaseste pe piata la preturi accesibile, zeolitul reprezinta una dintre cele mai bune alegeri pentru cei care au nevoie de sa isi curete organismul de toxinele daunatoare sanatatii. In caz contrar, pacientii ar putea fi nevoiti sa cheltuiasca sute de dolari pentru a primi injectii sau alte substante chimice de la un doctor. Aceste alte substante chimice pot avea, de asemenea, un risc crescut.

 


Acest articol a fost citit de 6023 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: DanielPloky
On our web site, You will find directory affordable housing Spain, in which represented all detailed information about the whole available real estate country. property in spain on the coast. We present portal the decent and affordable housing, purchase that will everyone. Townhouses and small apartment and palaces, other housing in our directory there is in a large range. We offer low-cost the property and real estate VIP class. townhouse in spain. For each of catalog items affixed detailed description sold good photo.


Copyright © 2018 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.