zeolit beneficii
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Beneficii zeolit

 

Beneficii zeolit 1: Zeolitul ca si tratament, este intotdeauna 100% siguri si neinvazivi la orice nivel pentru organism. Metalele grele sunt complet eliminate din organism impreuna cu zeolitul in termen de 6 pana la 8 ore. Tratamentul cu Zeolit este sigur pentru copii, adulti, bolnavi in stari avansate, cronici, chiar si pentru animalele de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente (atata timp cat acestea nu contin metale grele - zeolitul elimina metalele grele din organism).

Beneficii zeolit 2: Prin cura de detoxifiere, Zeolitul elimina metalele grele si toxinele acumulate in organism: zeolitul este un aluminosilicat ce are structura moleculara perfecta pentru captarea, mentinerea, si formarea structurilor stabile pana la eliminarea completa a toxinelor si metalelor grele din organism fara a elimina si mineralele. Specialistii denumesc acest fenomen chelatare. Cura cu Zeolit aduce organismului un aport de energie si vitalitate.

Beneficii zeolit 3: Detoxifierea cu Zeolit echilibreaza nivelul pH-ului din organism. Ori de cate ori zeolitul este introdus in organism, induce organismului un pH usor alcalin de 7.35 - 7.45, care este pH-ul optim pentru o alcalinitate sanatoasa a organismul uman. Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si in acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

Beneficii zeolit 4: Detoxifierea cu Zeolit contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului: Zeolitul elimina toxinele, ierbicidele, toxinele, radicalii liberi, metalale grele, care impreuna reprezinta unul din factorii principali de imbolnavire - cancerul (75% sau mai mult din cazurile de cancer sunt legate de toxicitatea organismului). Aceasta nu inseamna ca zeolitul este un tratament pentru cancer, ci este un supliment util, menit sa se integreze intr-un program de tratament anticancer.

Beneficii zeolit 5: Tratamentul detoxifiant cu Zeoliti este foarte usor de administrat. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de zeolit capsule, zeolit praf sau zeolit lichid.

Beneficii zeolit: Cura de detoxifiere cu zeolit indepartarea metalelor grele.

 

Observatii: Consultati medicul specialist inainte de a incepe cura pe baza de zeolit.


Acest articol a fost citit de 4430 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Beneficii zeolit   Beneficii zeolit   Beneficii zeolit