Ce fel de zeolit este in zeolitul lichid, si ce face
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Ce fel de zeolit este in zeolitul lichid, si ce face

Tipul de zeolit utilizat in zeolitul lichid original se numeste clinoptilolit. Clinoptilolit este doar unul dintre cele peste 50 de feluri de zolit natural care exista. Se gaseste in pamant, si se extrage din mina. Deoarece se gaseste in pamant a fost deja contaminat cu toxine. Clinoptilolit ar putea fi contaminat cu mercur, plumb, arsenic si alte metale grele precum si aluminiu, erbicide, pesticide si orice altceva ce este prezent in apa de ploaie, aer sau in sol. Zeolitul trebuie curatat inainte de a il ingera. Va voi impartasi mai multe despre procesul de curatare mai tarziu, dar pentru moment tineti minte, atunci cand zeolitul iese din pamant, este contaminat, din cauza sarcinii negative, orice substanta contaminatoare din pamant sau apa au fost captate in structura ca o cusca a zeolitului. 

Zeolitul este un mineral cu o structura unica de interconectare tip grilaj. Acesta structura tip grilaj este aranjata pentru a forma un cadru de fagure de miere cu canale de interconectarea si pori consistenti ca diametru. Alumina incarcata negativ si blocurile de constructie tetraedrice din dioxid de siliciu incarcate neutru sunt suprapuse pentru a produce o deschidere tri-dimensionala cadrului fagure. Zeoliti atrag de fapt mirosuri si gaze si le prind in capcana in structura lor cristalina. Zeolitii atrag si ionii incarcati pozitiv deoarece reusesc sa mentina o dubla incarcatura negativa.

OK, exprimat intr-un limbaj uzual pentru "oamenii obisnuiti minerale de zeolit au o forma care seamana cu niste faguri mici. Ei au o sarcina negativa de (minus) 2 si, prin urmare, atrag particule cu o sarcina pozitiva, ca un fel de magnet. Exista multe tipuri diferite de zeolit.

Deci, ce face zeolitul de fapt? Ei bine, absoarbe aceste toxine. Atrage moleculele cu  sarcina electrica opusa (ca un magnet slab) si apoi trage toxinele adanc in forma de fagure ca intr-o cusca. El elimina lucruri ca potasiu, magneziu, calciu, la fel ca chelarea pe care o fac medicamentele orale prescrise. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste molecule sunt pur si simplu prea mari pentru a intra in cusca zeolit, chiar daca atrage aceste molecule nu este in stare sa le absoarba, astfel  reuseste sa isi mentina sarcina negativa si continua sa atraga acele molecule rele care sunt suficient de mici pentru a intra in cusca. Deci tu ingerezi particule de zeolit, ele intra in fluxul sanguin, dupa care sunt excretate in mare parte in urina, dar intre timp au absorbit otravurile din organismul dumneavoastra, care nu ar trebui sa fie acolo.

 


Acest articol a fost citit de 2063 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Ce fel de zeolit este in zeolitul lichid, si ce face   Ce fel de zeolit este in zeolitul lichid, si ce face   Ce fel de zeolit este in zeolitul lichid, si ce face