Efectele zeolitului
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Efectele zeolitului

 

S-a constat ca aproximativ 10% din subiecti, fac Efectul de vindecare sau Efectul Herxheimer sau Wellness Syndrome,  fie in primele zile de la administrarea zeolitului, fie in decursul tratamentului, uneori chiar la marirea dozelor. Acesta se datoreaza faptului ca organismul elimina intr-un timp scurt multi contaminanti – toxine si agenti patogeni. Cele 5 cai de eliminare – ficatul, rinichii, pielea, plamanii si intestinele, pot fi supraincarcate temporar cauzand simptome precum: dureri in articulatii, dureri musculare, vertijuri, usoare fluctuatii de tensiune, dureri de cap, greata, varsaturi uneori chiar o stare de moleseala, somnolenta, epuizare.  

Fenomenul de detoxifiere are loc atat de repede incat corpul nostru este temporar incapabil sa reactioneze pentru a preintampina aceste simptome. Cu toate acestea nu trebuie sa ne ingrijoran, dimpotriva, acest fapt este un semnal clar ca zeolitul lucreaza eficient in zone intens afectate din organismul nostru.

 

Toate aceste simptome dispar in general in 2-3 zile, iar daca nu dispar noi suntem alaturi de dvs. pentru a stabili reducerea temporara a dozelor pana la reechilibrarea organismului si a ritmului de detoxifiere. Dupa o anumita perioada cand s-a aplicat o reducere a dozajului, urmeaza o crestere gradata a dozelor si de revenire la programul terapeutic specific afectiunii.


Acest articol a fost citit de 1480 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Efectele zeolitului   Efectele zeolitului   Efectele zeolitului