Istoria zeolitului lichid
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Istoria zeolitului lichid

Zeolitul lichid a fost dezvoltat initial de catre un cercetator specialist in cauciuc/polimeri, Harvey Kaufman, care a depus un brevet la data de 11 septembrie 2001, pentru un zeolit ​​lichid care urma sa fie folosit ca medicament impotriva cancerului de piele. Inventia lui Kaufman a atras atentia unei companie de marketing numita Waiora, companie ce a fost fondata in anul 2004 de catre Stanley Cherelstein si Eddie Stone, care a decis sa il achizitioneze platind drepturile de autor lui Kaufman pentru inventia sa. Consilier stiintific al firmei Waiora a fost biochimistul Rik Deitsch. Lichid zeolit comercializat - a fost catalogat drept o metoda naturala de aparare celulara sau NCD, fiind primul supliment de acest fel de pe piata – cu un succes instantaneu.

Zeolitul ​​lichid este un supliment alimentar folosit in primul rand pentru a elimina metalele grele si alte toxine din corp, in mod eficient si in conditii de siguranta. Astfel reducandu-se semnificativ povara toxinelor prezente in corp. Si cum aceste toxine suprima in primul rand buna functionare a sistemul imunitar si mecanismele noastre innascute de vindecare, efectul de domino cauzat de eliminarea acestor toxine poate fi uimitor.

Zeolit ​​lichid este de fapt o suspensie coloidala din praf de zeolit micronizat - un mineral aluminosilicat hidratat - care a suferit un proces de purificare si  activare.

In final, trebuie subliniat faptul ca, desi la fel ca multe alte suplimente alimentare aceasta suspensie minerala poate fi folosita in mod terapeutic, zeolit ​​lichid este vandut ca un supliment de sanatate si nu ca un medicament.

 

 


Acest articol a fost citit de 1686 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Istoria zeolitului lichid   Istoria zeolitului lichid   Istoria zeolitului lichid