Top 5 Beneficii ale zeolitului
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Top 5 Beneficii ale zeolitului

1.Zeolitul este un chelator  100% non-toxic si neinvaziv. Metale grele si toxinele sunt complet eliminate din organism impreuna cu zeolitul in termen de 6 pana la 8 ore. Este un produs eficient, sigur chiar si pentru copii, adulti, bolnavi de cancer si de ce nu, animale de companie. Tratamentul cu Zeolit poate fi administrat cu cele mai multe medicamente atata timp cat acestea nu au in compozitie Litiu, Platina. Consultati medicul specialist inainte de a incepe cura pe baza de zeolit pudra sau Zeolit lichid cu DHQ .

2. Zeolitul elimina metalele grele si toxinele si participa la cura de detoxifiere: zeolitul micronizat are structura moleculara perfecta pentru captarea si eliminarea metalelor grele din organism fara a elimina ionii mineralele. Multi pacienti au descoperit ca au mai multa energie si vitalitate dupa cura de detoxifiere cu zeolit  – respectiv îndepartarea metalelor grele.

3. Cura detoxifianta cu Zeolit ajuta la echilibrarea nivelului pH-ului din organism ajungand la o alcalinitate normala. Ori de cate ori zeolitul este introdus in corp, directioneaza organismul spre un pH alcalin (pH 7.35 - 7.45), care este pH-ul optim pentru organismul uman. Zeolitul atrage si limiteaza apoi protonii in exces care produc aciditate si în acest fel poate ajuta multe afectiuni de la hiperaciditate la candidoza si artrita.

4. Detoxifierea cu Zeolit contribuie la reducerea riscului aparitiei cancerului. Zeolitul nu numai ca elimina toxinele care cauzeaza cancerul, peste 75% sau mai mult din cazurile de cancer pot fi legate de toxine. Zeolitul este un tratament indirect pentru cancer, si un supliment util, menit sa se integreze într-un program de tratament .

5. Tratamentul detoxifiant cu Zeolit este foarte usor de administrat: spre deosebire de alte produse de detoxifiere sunt dificil de administrat si multe dintre acestea trebuie injectate in sange sau administrate ca o clisma. Zeolitul lucreaza la nivel celular, nu are gust sau miros si poate fi luat pe stomacul gol, sub forma de capsule, praf sau in solutie.

 


Acest articol a fost citit de 1577 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Top 5 Beneficii ale zeolitului   Top 5 Beneficii ale zeolitului   Top 5 Beneficii ale zeolitului