Zeolitul si metalelor grele din organism
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Zeolitul si metalele grele din organism

Un adevarat motiv de ingrijorare il reprezinta in zilele noastre contaminarea din scurgeri de radiatii, care ne expun inevitabil la iod radioactiv, strontiu, uraniu, plutoniu. Cum putem sa indepartam in siguranta aceste substante din organismul nostru?

Zeolitul, extras din cele mai exotice locuri din lume, reprezinta o clasa naturala de minerale pretioase create de catre una dintre cele mai dramatice forte ale naturii, respectiv activitatea vulcanica. Zeolitul se formeaza ca urmare a unei reactii ce are loc intre lava fierbinte revarsata de vulcani si apa de mare. Zeolitul este unul dintre putinele minerale incarcate negativ, ce se gasesc in natura. Cand este ingerat, acesta se comporta ca un magnet,  atragand toxinele incarcate pozitiv si pastrandu-le apoi inlauntrul structurii sale unice de cusca. Zeolitul “murdar” este apoi eliminat in mod natural si sigur din organism.

Detinem  numeroase evidente de la accidentele  petrecute la Cernobil si in insula Three Mile. Im ambele situatii, zeolitul a jucat un rol cheie in decontaminarea zonelor cu deseuri, fermelor, oamenilor si animalelor. Peste 500.000 tone de zeolit a fost distribuit atunci la Cernobil si in imprejurimi, pentru a absorbi radiatiile din pamant si plante. Zeolitul ajunsese sa fie adaugat chiar in mancarea preparata copiilor si in prajituri.

Zeolitul, in forma sa naturala, elimina metalele grele si toxice din sistemul digestiv numai, pentru ca particulele de zeolit sunt asa de mari incat nu pot fi absorbite in fluxul sanguin. Tocmai de aceea, produsul Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este fin micronizat pentru a permite patrunderea acestuia in sange in scopul colectarii metalelor grele din toate organele interne. Acest lucru a fost dovedit stiintific printr-o multitudine de studii ce au fost date publicitatii.

Metoda medicala oficiala, utilizata in cazul eliminarii metalelor grele din oraganism este cunoscuta sub denumirea de Chelare. De regula, chelarea este folosita in cele mai multe cazuri de intoxicatie cu mercur, atat in cazul adultilor cat si in cazul copiilor.

Chelarea are la baza o substanta chimica numita EDTA care prevede spatii deschise in cadrul moleculelor sale pentru a capta atomii de metal. Chelarea traditionala prezinta totusi unele deficiente majore. Astfel, pentru a avea eficienta maxima, substanta este administrata intravenous, ceea ce implica supravegherea clinica, iar in al doilea rand nu conduce la eliminarea metalelor din organe importante ale corpului nostru, cum sunt de exemplu rinichii. De aceea este recomandata utilizarea unei metode noi, mai eficiente, moderne, bazata pe administrarea de zeolit.

Purificat si procesat in mod corespunzator, zeolitul se comporta mult mai eficient decat EDTA (terapie de chelare). Sarcina electrica a acestuia este de 15,000 in loc de 2, iar numarul de site-uri disponibile din fiecare molecula pentru absorbtia substantei toxice este mult mai mare. Zeolitul lichid patrunde in fluxul sanguin si detoxifiaza toate organele noastre interne.