Zeolitul un chelator extem de eficient
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Zeolitul un chelator extem de eficient

Astazi un adevarat motiv de ingrijorare il reprezinta contaminarea provocata de scurgeri de radiatii. Aceste scurgeri ne expun fara voia noastra la iradieri cu iod radioactiv, strontiu, uraniu, plutoniu. Cum putem sa indepartam in siguranta aceste substante din organismul nostru?

Zeolitul se formeaza ca urmare a unei reactii ce are loc intre lava fierbinte revarsata de vulcani si apa de mare. El  reprezinta o clasa naturala de minerale pretioase create de catre una dintre cele mai dramatice forte ale naturii, respectiv activitatea vulcanica. Deasemenea este unul dintre putinele minerale incarcate negativ, ce se gasesc in natura. In momentul ingerarii, zeolitul actioneaza asemenea unui magnet, atragand toxinele incarcate pozitiv si pastrandu-le apoi inlauntrul structurii sale unice de cusca. Zeolitul murdar este apoi eliminat in mod natural si sigur din organism.

Exista numeroase evidente de la accidentele  care au avut loc la Cernobil si in insula Three Mile. In ambele cazuri, zeolitul a jucat un rol cheie in decontaminarea zonelor cu deseuri, fermelor, oamenilor si animalelor. Peste 500.000 tone de zeolit a fost distribuit atunci la Cernobil si in imprejurimi, pentru a absorbi radiatiile din pamant si plante. Zeolitul a fost chiar utilizat si in prepararea mancari si in prajiturile servite copiilor.

Zeolitul,  in stare naturala adica nemicroionizata, elimina metalele grele si toxice doar din sistemul digestiv, deoarece ca particulele de zeolit sunt asa de mari incat nu pot fi absorbite in fluxul sanguin. Iata motivul pentru care produsul Zeolit lichid imbogatit cu DHQ este micronizat, tocmai pentru a permite patrunderea acestuia in sange in scopul colectarii metalelor grele din toate organele interne. Acest lucru a fost dovedit stiintific printr-o multitudine de studii ce au fost date publicitatii.

 


Acest articol a fost citit de 1483 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeolit

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolitul un chelator extem de eficient   Zeolitul un chelator extem de eficient   Zeolitul un chelator extem de eficient