Utilitati ale zeolitului in oncologie
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Utilitati ale zeolitului in oncologie

* Se stie ca in general pacientii cu acest gen de probleme slabesc vizibil. Un adaos de zeolit corespunzator la 1% din hrana zilnica va conduce de regula la incetinirea si chiar stoparea fenomenului.
* Tulburarile gastrice si de motricitate intestinala, uneori asociate cu infectii microbiene intestinale, sunt alte neplaceri instalate in cursul tratamentelor conventionale oncologice. Zeolitul are o actiune anti-acida fara a perturba efectul enzimelor din sucul gastric. Este util in tratarea gastritelor, a refluxurilor gastro-esofagiene si chiar a ulcerelor. Totodata, absoarbe si elimina microbii si toxinele acestora. Ca mijloc complementar zeolitului, recomandam maceratul la rece de obligeana, cu efect mult mai bun decat tinctura si comprimatele din pulberea aceleiasi plante.
In Romania zeolitul se gaseste in Muntii Apuseni, dar si in turfurile vulcanice zeolitice de langa Cluj
* De foarte multe ori pacientii cu probleme oncologice ajung sa aiba complicatii renale, care pot merge pana la nevoia stringenta de dializa. Atunci cand viata ajunge sa depinda de masina salvarii care te duce periodic la un aparat ce iti purifica sangele, ea poate deveni un calvar. De aceea, un ajutor in curatarea sangelui este binevenit, iar zeolitul functioneaza ca un filtru al acestuia la nivelul tubului digestiv. Foarte importanta pentru pacientii hemodializati este buna sa capacitate de a neutraliza amoniacul.
* La nivelul scheletului, zeolitul stimuleaza cresterea si diferentierea celulelor normale osoase. In cabinet il utilizez cu bune rezultate pentru tratarea osteoporozei, combinat cu propolisul, laptisorul de matca si ceaiul de pir.
* O buna masura de protectie si un mijloc eficient de tratament in oncologie este utilizarea zeolitului o lunga perioada de timp. Adica, din momentul in care s-a pus diagnosticul, atat inainte, in timpul, cat si dupa tratamentul alopat, pentru toate motivele dezbatute mai inainte. In functie de starea pacientului si terapia aplicata, se recomanda 2-3 administrari pe zi a cate 1-2 lingurite de ceai umplute la ras, pe stomacul gol. Preferam utilizarea sub forma de pulbere, intrucat capsulele si comprimatele aduc cu ele diversi excipienti (lianti, gelatine proteice, coloranti, conservanti, ...), substante care nu isi au rost in conditionarea unui supliment natural monomaterial si neperisabil. Si, cum cel mai simplu este sa prevenim in loc de a trata, trebuie sa ne gandim la acele persoane sanatoase, care ar putea ajunge pacienti oncologici, datorita expunerii cronice la toxicitate diversa. Sub raport profesional, mentionam cu deosebire pe acei care lucreaza in agricultura moderna (pesticide, insecticide), in industriile chimice, minerit. O alta categorie este personalul medical din sectiile de radiologie si radioterapie, la care se stie ca apar mutatii cromozomiale. In aceste situatii, ar fi utila administrarea cate 5 zile pe saptamana a 1 lingurita rasa de pulbere, de 1-2 ori pe zi, in functie de severitatea expunerii si greutate.


Acest articol a fost citit de 1392 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeoliti Afectiuni

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   Security

Nume: Anonim
I have a degree in psolhocygy, which I have set up to live of no use. And I am planning on top of departing rear to teach and getting a Masters in Creative Writing, since I get pleasure from inscription and would adore to learn additional techniques to make myself a enhanced playwright. I am anxious, but, that this degree will not unlock up and about lots of doors in conditions of the job souk (just as my psolhocygy degree has unsuccessful to do). Any thoughts? Thank you..


Copyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Utilitati ale zeolitului in oncologie   Utilitati ale zeolitului in oncologie   Utilitati ale zeolitului in oncologie