Zeolitul - informatii generale
Stiri zeoliti | Oferte Zeolit | Video Zeoliti | Parteneri Zeoliti
Zeoliti stiri


Zeolitul - informatii generale

In medicina traditional chinezeasca Zeolitul este folosit de sute, deasemenea si medicina ruseasca are o istorie in acest sens fiind influentata de cultura asiatica. Zeolitul se regaseste si in medicina Ayurveda, practicata de indieni de pe vremea culturii vedice. Acest mineral a fost redescoperit de ultimele cercetari din domeniul cancerului dar, si al altor boli ale mileniului trei.

Zeolitul este defapt un mineral, si mai exact un aluminosilicat care s-a format in timpul eruptiilor vulcanice. Acest zeolit, s-a format in urma contactului dintre lava si apa marii. Dintre numeroasele tipuri de zeolit cunoscute, doar unul singur este utilizat in scop, si anume cel cunoscut sub numele de clinoptilolit. Numele a fost primit de la mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt, si se traduce Piatra care Fierbe (ze-lithos), sau Piatra Zeilor (zeo-lithos). Aceasta denumite descrie simbolic formarea acestui mineral prin interactiunea lavei cu apa marii, precum si calitatile sale terapeutice.

Zeolitul este un mineral care nu are realizeaza o detoxifiere naturala puternica, fara a avea efecte adverse. Structura minereului de zeolit este una de fagure, fapt ce ii confera capacitatea de a absorbi metalele grele precum si materialele radioactive. Zeolitul actioneaza precum o sita moleculara prin care sunt eliminate din organism, in mod eficient, diferite toxine, virusi si alte substante nocive. Astazi ca urmare a poluarii intense a mediului inconjurator, organismul nostru are nevoie in primul rand de o viata sanatoasa, de un aport suplimentar de vitamine si mai ales are nevoie de o activare a detoxifierii naturale.

Detoxifierea organismlui, are loc in mod natural prin mecanismele interne de care dispune organismul uman. Detoxifierea este necesara pentru prevenirea si tratarea constipatiei, pentru eliminarea problemelor de cauzate de un tranzit intestinal lent, deasemenea ajuta la o functionare normala si eficienta organelor interne, ofera un sprijin important in reglarea greutatii corporale, etc.

Problemele precum o digestie dificila, disfunctiile colonului, scaderea imunitatii, problemele renale sau cele hepatice, respiratorii, cutanate, hormonale, musculare sau chiar de tip nervoas sunt exemple ale tulburarilor ce pot apare pe fondul acumularii de toxine in organism.

De aceea este necesara periodic o cura de detoxifiere, iar una dintre solutiile folosite pentru detoxifiere, poate fi si o cura de Zeolit, deoarece are capacitatea extraordinara de a extrage toate toxinele din corp.
Acest articol a fost citit de 1609 ori !

Vezi toate stirile din categoria Zeoliti Afectiuni

Nume*:
  E-mail:
Mesaj*:
Cod*:   SecurityCopyright © 2020 EKILIBRIUM . Toate drepturile rezervate.
Zeolitul - informatii generale   Zeolitul - informatii generale   Zeolitul - informatii generale